Erasmus+ Ka229 "3X EU Heritage" Projemize Evsahipliği Yaptık

Erasmus+ Ka229 "3X EU Heritage" projemizin 3.hareketliliği olan Türkiye hareketliliğine 7-11 Kasım tarihleri arasında okulumuz evsahipliği yaptı.

Hafta boyunca, İspanya, İtalya, Almanya, Macaristan ve Fransa'dan gelen ortaklarımızla karşılıklı kültür alışverişinde bulunduk.

Proje kapsamında, müzik öğretmenlerimiz eşliğinde çeşitli müzik etkinlikleri, dans etkinlikleri, ebru sanatı, kahve ve menemen worshopı,Karagöz- Hacivat gölge oyunu, Mevlana ve sema gösterisi gibi kültürel ögelerimizi tanıtan etkinlikler yapıldı.

Unesco kültürel miras listesinde yer alan tarihi yerlere geziler düzenlendi

Misafir öğrencilerimiz velilerimiz tarafından evlerde ağırlandı ve misafir alındı. Fotolara sığmayan çok güzel bir haftaydı. Okulumuzda misafirlerimize müzik şöleni yaşatan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, hafta boyunca katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilere, misafir öğrencilerimizi evlerinde ağırlayan ve onları misafir eden tüm velilerimize teşekkür ederiz. Misafirlerimiz yabancı olarak geldiler, dost olarak gittiler#erasmus+

@bayrampasamem

@istmemakreditasyon