T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İLE EĞİTİM KURUMLARI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK

İstanbul Ticaret Üniversitesi ile okulumuz arasında "Eğitim Kurumları İşbirliği Protokolü" imzalanmıştır.

 

Protokol kapsamında ; okulumuz tarafından sektöre, öğrencilere ve ilgili akademik çevrelere yönelik düzenlenecek toplantı, konferans, seminer, söyleşi vb. organizasyonlarda LİSE tarafından talep edilmesi halinde uygun görülmesi halinde konuşmacı desteği sağlayabilecektir.

Gene planlamasının öncesinde yapılması ve tarafların mutabık olması kaydıyla okulumuz öğrencilerine   kampüs ziyaret etme ve eğitim faaliyetlerini yerinde görebilme imkanı sağlanabilecektir.

Son sınıf öğrencilerimiz bu kapsamda ; lisans programlarını tercih edip yerleşmeleri halinde %15 oranında indirim imkanı sunacaktır. Bu indirim hakkından mezuniyet yılına bakılmaksızın Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilk kez İstanbul Ticaret Üniversitesine kayıt yaptıracak öğrenciler faydalanabilecektir. Bu indirim hakkının uygulanması, sona ermesi, diğer indirimlerle/burslarla birleşmesi gibi konular İstanbul Ticaret Ünivesitesi Lisans Burs Yönergesinde düzenlenen şart ve kriterlere tabidir.

Ayrıca ÜNİVERİTE, sadece lisansüstü programları için, Uzaktan Eğitim programları hariç olmak üzere kontenjanların müsaitliği ve YÖK'ün değerlendirme standartları dahilinde okulçalışanları ile bunların eş ve çocuklarına %40 oranında indirim imkanı sunacaktır.

 

HBAL Ailesi olarak, öğrencilerimize ve velilerimize faydalı olacak protokol için İsatanbul Ticaret Üniversitesi' ne teşekkür ederiz. 

Protokole ulaşmak için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.05.2022 - Güncelleme: 27.05.2022 12:02 - Görüntülenme: 389
  Beğen | 0  kişi beğendi