May

11 F Sınıfı, öğretmenleri Yasemin Kormaz Doğan ile Boğaziçi Üniversitesi'ni tanıtım gezisine katılmıştır.

May

7 Mayıs’ta Filiz İbrim ve Neşe Keser öğretmenlerimiz ve öğrencimizle birlikte İstanbul Üniversitesi 10. Matematik çalıştayı programı kapsamındaki konferanslara, merkez kampüs ve gözlemevi gezisine katıldık.

May

Erasmus+ KA 121 projesi kapsamında 22.04.2024 - 26.04.2024 tarihleri arasında Romanya' nın Slobozia şehri " Mihai Viteazul " okulundan gelen öğretmen ve ögrencileri okulumuzda ağırladık.Birlikte çeşitli sanatsal,kültürel ve spor etkinlikleri gerçekleştirdik.Projeye katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Doğa sevgisi ve çevrenin korunması projesi kapsamında Okulumuz  öğrenci ve öğretmenleri ile Bayrampaşa belediyesinin katkıları Belediye başkanımızın ve belediye müdürlerinin katılımıyla 29 Nisan'da Göktürk Bayrampaşa belediyesi mesire alanında Doğa yürüyüşü, orman temizliği  ve fidan dikimi etkinlikleri gerçekleştirildi .

May

28 Nisan’da Validebağ Fen Lisesinde düzenlenen matematik yarışmasına 11A sınıfından öğrencilerimiz İkranur Irgav, Merve Türk ve Reyhan Büyükbayrak ile katıldık. Sınav sonrası Çamlıca sosyal tesislerinde yorgunluğumuzu attık.

May

26 Nisan’da Kağıthane Sadabad Sahnesinde,  11G sınıfı öğrencileriyle savaşlara uzaktan nasıl tanıklık ettiğimizin ve barışın ne kadar kıymetli olduğunun aynasını tutan “Yaşamak mı, Yoksa Ölmek mi” adlı tiyatro oyunundaydık.

Nis

23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve ulusal egemenliğin ilan edilişinin 104.yıldönümü ve 23 Nisan Cocuk Bayramini kutladik.

Okulumuz öğretmenlerinden Özlem KARTAL'a ,Esra YAASTASI 'na ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Geleneksel okul iftarımız öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Nis

‘Bugün 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü. Onlar için bir kap su, bir kap mama, sevgi ise lütfen bolca ️

9-B Sınıfı Öğrencileri Patiler Ellerle Buluşsun Projesi’’ #4nisandünyasokakhayvanlarıgünü

9-B Sınıfı Öğrencileri Patiler Ellerle Buluşsun Projesi’’

#4nisandünyasokakhayvanlarıgünü

Mrt

Okulumuz 10. Sınıf öğrencileri öğretmenimiz Filiz İbrim ile Yıldız Teknik Üniversitesi Astronomi günleri etkinliğine katılım sağlamıştır.

Mrt

9\A sınıfından Fatma Nur Dikbaş ve Cemre Ordu adlı öğrencilerimizin Pi Günü için hazırladığı Matematik dergisine linkten ulaşabilirsiniz.