Ock

12. Sınıflara yönelik üniversite tanıtım günleri kapsamında İstinye Üniversitesi'ne  öğretmenlerimizden Özlem KARTAL,Sibel ÖLMEZ ve Nedim BEYAZ eşliğinde gezi düzenlendi.

Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Ara

22 Aralık Cuma günü İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür'ün başkanlığında gerçekleşen "Okul ve Kurum Müdürleri Buluşması"nın on altıncısı gerçekleşmiş olup müdürümüz Arif Çelik okulumuzu temsil etmiştir.

Ara

Okulumuzda 22.12.2023 tarihinde Afete hazırlık kulübü sorumluluğunda deprem tatbikatımızı yaptık. Tüm öğrenciler uygun zaman aralığında tahliye edildi.

Ara

Okulumuz Kütüphanecilik ve Kültür Edebiyat kulüplerinin ortak çalışmasıyla “Sözlük Özgürlüktür” projesi kapsamında 20-27 Aralık Mehmet Akif’i Anma haftası münasebetiyle Mehmet Akif’in şiirlerinin ve şiirlerinde geçen kelimelerin yer aldığı ‘Safahat Sözlüğü’ panosu hazırlanmıştır. Kulüp öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası kapsamında Milli Şair’i kabri başında andık ve sonrasında okulumuzda tören düzenleyerek Mehmet Akif’i anlamaya çalıştık

Ara

Tarih Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri Sedat Akyüz, Özlem Kartal ve Vecihe Uçak Acar olarak 13 Aralık Çarşamba günü okulumuza davet ettiğimiz Prof. Dr. Murat Kirişçi'nin bizlerle yaptığı "Dijital Dönüşüm ve İnsan İlişkisinin Tarihçesi" konulu söyleşiden kareler.

Katılımı için Prof. Dr. Murat Kirişçi'ye teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem veli toplantımızı velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

11 Aralık tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen Girişimcilik Zirvesine okulumuzun Girişimcilik Kulübümünden öğrencilerimiz ile katılım sağladık. Girişimcilik Kulübü olarak üyelerimizin hem öğrenmesini hem de eğlenmesini önemsediğimiz bu geziye imzamızı attık. Üyelerimizin gelecekteki kariyerlerini şekillendirmesi için ise katkıda bulunmuş olduk. Bu gezimizde İstanbul Teknik Üniversitesi Maden mühendisliği ve Elektirik mühendisliği bölümlerinde okuyan okulumuzun eski mezunlarından  Ali Arda Uzunbayır ve Emre Enöz bizleri çok güzel bir şekilde ağırladı. Girişimcilik Kulübümüze katılmak isteyen öğrenciler kulübümüzün hesabından duyurularımızı takipte kalabilirler.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile Yıldız Teknik Üniversitesi Bioteknoloji Kulübünün davetlisi olarak Bioteknoloji Kongresine katıldık.Öğrencilerimiz için çok verimli bir organizasyon oldu.

Kas

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜNÜN 85. YIL DÖNÜMÜNDE, ONUN ÖNDERLİĞİNDE KURULAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ DAHA DA BÜYÜTMEK VE GÜÇLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA KARARLIYIZ. MİNNET VE SAYGIYLA ANIYORUZ...

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı okulumuzda düzenlenen törende cumhuriyet ruhuna yakışır şekilde coşkuyla kutlandı.

Kas

Girişimcilik Kulübü olarak 20 Ekim 2023 tarihinde 4.sü yapılan bayrampaşa bilim şenliğini ziyaret ettik. Çeşitli alanlarda kurulan atölyeleri ziyaret edip robotik,biyoteknoloji ve uzay gibi alanlarda yaşıtlarımızdan ufak eğitimler aldık. Bu şenlikte sadece bilime değil sanata da ev sahipliği yapıyor. Kulüp olarak ebru yapma atölyesi de en çok zevk aldığımız aktivitelerden biri oldu. Bilim ve Sanatı daha yakından hissettiğimiz bu şenliği görmek bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu!