Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı okulumuzda düzenlenen törende cumhuriyet ruhuna yakışır şekilde coşkuyla kutlandı.

Kas

Girişimcilik Kulübü olarak 20 Ekim 2023 tarihinde 4.sü yapılan bayrampaşa bilim şenliğini ziyaret ettik. Çeşitli alanlarda kurulan atölyeleri ziyaret edip robotik,biyoteknoloji ve uzay gibi alanlarda yaşıtlarımızdan ufak eğitimler aldık. Bu şenlikte sadece bilime değil sanata da ev sahipliği yapıyor. Kulüp olarak ebru yapma atölyesi de en çok zevk aldığımız aktivitelerden biri oldu. Bilim ve Sanatı daha yakından hissettiğimiz bu şenliği görmek bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu!

Ekm

7-13 Mayıs 2023 tarihleri arasında AB birliğinin finanse ettiği Erasmus+ 3X EU Heritage isimli KA229 Okullararası Değişim projemizin son hareketliliği , Almanya Waldkirch şehrinde yer alan Kastelbergschule okuluna gerçekleşmiştir. Proje kapsamında okulumuzun öğretmenlerinden Şeniz Öz ve Latife Karabacak , müdürümüz Arif Çelik ve öğrencilerimiz Zeynep İspiroğlu , Ebrar Demirdöğen , Havva Serbest , Nehir Dede ve Hıdır Yıldız’ın temsil ettiği heyetimiz karşılıklı kültür ve bilgi alışverişinde bulundular.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize , okulumuza ev sahipliği yapan Kastelbergschule’ye teşekkür ederiz.

Eyl

Bugün okulumuzda gerçekleştirdiğimiz uyum programı kapsamında 9. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimizle tanıştık. Öğrencilerimizin sınıf arkadaşlarıyla tanışma fırsatı yakaladığı etkinlikler yaptığımız bir gün geçirdik. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı hepimiz için hayırlı ve her öğrencimizin başarıyla geçireceği bir yıl olsun.

May

"10-16 Mayıs Engelliler Haftası" nda farkındalık oluşturmak için çıkılan yolda okulumuz öğrencileri gözleri bağlı bir şekilde okulumuzun duvarına resimler yaptılar. Dikkat çeken bu anlamlı ve özel renklere sahip etkinliğimiz okulumuzun duvarında kalıcı bir tabloya dönüştü.

HBAL Ailesi olarak etkinliği düzenleyen ve öğrencilerimizi motive eden öğretmenlerimiz Fatma Sever'e, destek olan okulumuzun öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

11/G sınıfı okul münazarası şampiyonu olmuştur. Edebiyat öğretmenlerimize özverili çalışmaları için teşekkür ederiz. Katılan bütün öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anama ve Gençlik ve Spor Bayramı programı müzik zümresinin hazırladığı müzik şöleni ve öğrencilerimizin seslendirdiği şiirler ve konuşmalar eşliğinde coşkuyla kutlandı.Okul panolarımız 9B sınıfı tarafından özenle hazırlandı.

May

Bayrampaşa İlçesi Okullar arası düzenlenen Voleybol Turnuvasında Kız Takımımız İlçe 3. cüsü, Erkek Takımımız İlçe 4. cüsü olarak okulumuzu gururlandırmıştır.

HBAL Ailesi olarak emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun öğretmenleri Nihat Sert ve Derya Doruk tarafından 6-7 Mayıs 2023 tarihlerinde öğrencilerimize yönelik olarak organize ettikleri Kuşadası, Efes , Selçuk, Çeşme ve Alaçatı'yı içeren İzmir gezisi düzenlenmiştir.

Hbal Ailesi olarak, emekleri için değerli öğretmenlerimize ve katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

2020-1-EL01-KA227-SCH-094775 nolu Erasmus+ "My Biggest Dream Better World" projemizin 5.hareketliliği olan Türkiye hareketliliğine 7-10 Mart tarihleri arasında okulumuz ev sahipliği yapmıştır.

Hafta boyunca Bulgaristan,Yunanistan,İtalya,Portekiz,Kuzey Makedonya,Litvanya ve Romanya'dan gelen ortaklarımızla karşılıklı kültür alışverişinde bulunduk.

Proje kapsamında müzik öğretmenlerimiz eşliğinde çeşitli müzik etkinlikleri,dans etkinlikleri,ebru sanatı,Karagöz-Hacivat gölge oyunu,tiyatro etkinlikleri ve yaratıcı yazarlık gibi etkinlikler yapıldı.

Unesco kültürel miras listesinde yer alan tarihi yerlere geziler düzenlendi.

Misafir öğrencilerimiz kültürümüzü daha yakından tanıtmak amacıyla evlerde velilerimiz tarafından ağırlandı.

Projede katkısı olan öğretmen,öğrenci ve velilerimize,bizlere destek veren tüm kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz.

Şbt

Güney Kıbrıs'ın Larnaka kentinde düzenlenen Ümit, Genç, U21 Avrupa Karate Şampiyonası sona erdi. Turnuvada mücadele eden öğrencimiz  Muhammet Sefa Yılmaz bronz madalya sahibi oldu.

HBAL Ailesi olarak öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Erasmus+ Ka229 "3X EU Heritage" projemizin 3.hareketliliği olan Türkiye hareketliliğine 7-11 Kasım tarihleri arasında okulumuz evsahipliği yaptı.

Hafta boyunca, İspanya, İtalya, Almanya, Macaristan ve Fransa'dan gelen ortaklarımızla karşılıklı kültür alışverişinde bulunduk.

Proje kapsamında, müzik öğretmenlerimiz eşliğinde çeşitli müzik etkinlikleri, dans etkinlikleri, ebru sanatı, kahve ve menemen worshopı,Karagöz- Hacivat gölge oyunu, Mevlana ve sema gösterisi gibi kültürel ögelerimizi tanıtan etkinlikler yapıldı.

Unesco kültürel miras listesinde yer alan tarihi yerlere geziler düzenlendi

Misafir öğrencilerimiz velilerimiz tarafından evlerde ağırlandı ve misafir alındı. Fotolara sığmayan çok güzel bir haftaydı. Okulumuzda misafirlerimize müzik şöleni yaşatan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, hafta boyunca katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilere, misafir öğrencilerimizi evlerinde ağırlayan ve onları misafir eden tüm velilerimize teşekkür ederiz. Misafirlerimiz yabancı olarak geldiler, dost olarak gittiler#erasmus+

@bayrampasamem

@istmemakreditasyon