May

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum.) faaliyetleri kapsamında ''Okul-Cami Buluşmaları'' etkinliğimizi 16.05.2024 Perşembe günü Altıntepsi Merkez Camisi İmam-hatibi Mustafa Öztürk hocamızın güzel sohbeti ve misafirperverliğinde okulumuz öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdik. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Mustafa Öztürk hocamıza teşekkürü de bir borç biliyoruz.

May

6-7 Mayıs tarihlerinde 4006 Tübitak Bilim Fuarımızı gerçekleştirdik.Fuarımızda 14 projemiz sergilendi.Projelerde özverili çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini kutlarız.

May

Matematik zümresi ve Girişimcilik kulubü işbirliği ile Mangala turnuvası ve Rubik küp yarışması düzenlenmiştir. Mangala turnuvasını  10B sınıfından Zekeriya Naessa, Rubik küp yarışmasını 9E  sınıfından Salih Altunbey kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Ben Okuyorum İstanbul Okuyor projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı afiş çalışması.

May

Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi kapsamında okulumuzda kitap okuma etkinliğimiz...

May

10/11/12 Mayıs tarihleri arasinda Yasemin Korkmaz Doğan ve Nihat Sert gezi kulübü rehber ögretmenleri tarafindan düzenlenen İzmir-Efes-Pamukkale gezisinden karaler.

May

11A sınıfı Biyoloji öğretmenleri Kezban Aşçı ile Yedikule Bahçe ve Bahçıvanlık atölyesi gezisi yapmıştır.

May

12L ve öğretmenleri Erdal Akyürek Darülaceze'yi ziyarette bulundu.

May

11 F Sınıfı, öğretmenleri Yasemin Kormaz Doğan ile Boğaziçi Üniversitesi'ni tanıtım gezisine katılmıştır.

May

7 Mayıs’ta Filiz İbrim ve Neşe Keser öğretmenlerimiz ve öğrencimizle birlikte İstanbul Üniversitesi 10. Matematik çalıştayı programı kapsamındaki konferanslara, merkez kampüs ve gözlemevi gezisine katıldık.

May

Erasmus+ KA 121 projesi kapsamında 22.04.2024 - 26.04.2024 tarihleri arasında Romanya' nın Slobozia şehri " Mihai Viteazul " okulundan gelen öğretmen ve ögrencileri okulumuzda ağırladık.Birlikte çeşitli sanatsal,kültürel ve spor etkinlikleri gerçekleştirdik.Projeye katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Doğa sevgisi ve çevrenin korunması projesi kapsamında Okulumuz  öğrenci ve öğretmenleri ile Bayrampaşa belediyesinin katkıları Belediye başkanımızın ve belediye müdürlerinin katılımıyla 29 Nisan'da Göktürk Bayrampaşa belediyesi mesire alanında Doğa yürüyüşü, orman temizliği  ve fidan dikimi etkinlikleri gerçekleştirildi .

May

28 Nisan’da Validebağ Fen Lisesinde düzenlenen matematik yarışmasına 11A sınıfından öğrencilerimiz İkranur Irgav, Merve Türk ve Reyhan Büyükbayrak ile katıldık. Sınav sonrası Çamlıca sosyal tesislerinde yorgunluğumuzu attık.